І пролунав останній дзвінок …

2017-05-28

/Files/images/DSCN4566.JPG

Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято останнього дзвоника.

Учні 1-8 класів зраділи, коли пролунав останній дзвоник, а для дев’ятикласників він пролунав прощальною мелодією. Для них уже розпочалася справжня гаряча пора – спочатку – випускні екзамени, а потім, вже як для абітурієнтів – вступ до вибраних закладів.

Серед гостей на урочистій лінійці був голова села Фещенко Анатолій Петрович та батьки - випускники 1987 року, які подарували школі набір скакалок, м’ячів.

Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу винуватців свята і від вчителів, учнів та їх батьків. Щирими словами, красивими хореографічними композиціями привітали випускників учні молодших класів. Були цього дня і нагороди – подяки та грамоти кращим із кращих. Не обійшлось свято і без подарунків…

Ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

/Files/images/DSCN4601.JPG

/Files/images/DSCN4585.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 253

Коментарi