Фестиваль педагогічної творчості

2015-03-11

11 березня 2015 року в Миронівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів пройшов фестиваль педагогічної творчості. У заході взяли участь вчителі Миронівської ЗШ І-ІІ ступенів та Озерського НВК.

Своїм досвідом поділилися вчителі Миронівської ЗШ І-ІІ ст.. Гарасько Наталія Іванівна, Рак Любов Борисівна, Гекало Любов Володимирівна. Майстер-клас на тему «Творчість як запорука досягнення успішного результату» представила Гарасько Наталія Іванівна, яка на практиці показала застосування в роботі нових форм і методів, використання інноваційних технологій в навчанні та вихованні. Мультимедійні презентації досвіду запропонували вчителі початкових класів Рак Любов Борисівна та Гекало Любов Володимирівна, а також продемонстрували свою друковану продукцію – методичні посібники, буклети, розробки уроків. Вчителі також представили наочні матеріали, які допомагають в роботі з дітьми. Рак Л.Б. презентувала матеріал на тему «Використання інноваційних педагогічних технологій, форм, методів і прийомів роботи на уроці читання, математики в початкових класах» та на прикладах показала застосування методів і прийомів, які використовує у своїй роботі. Гекало Л.В. представила свій досвід на тему «Використання інноваційних технологій, форм, методів і прийомів роботи у формуванні громадянської спрямованості особистості, засвоєнні моральних норм і правил поведінки учнів» та розповіла про виховну роботу з дітьми.

Вчителі Озерського НВК Тето Лідія Миколаївна, Полярус Альона Сергіївна, Заріцька Олена Олександрівна презентували свої майстер-класи, а Вовк Ніна Олексіївна та Чепурко Галина Миколаїна розповіли про свій досвід роботи в початкових класах./Files/images/_DSC0498...jpgФестиваль педагогічної творчості

Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi